2011. október 29., szombat

Picasso jáspis gyöngysor 6x6mm gömb gyöngy 62db - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Picasso Jáspis gyöngysor - féldrágakő
Különleges, egyedi, speciális mintázattal!
6x6mm
Vadonat új!
Nézd meg a többi aukcióimat is és spórolj a postaköltségen!
Sokfajta ékszert és ásványt is találsz!
(A képen látható színek monitoronként változhatnak.
Mivel az általam kínált tárgyak nagy része egyedi, előfordulhat, hogy a kapott áru mintájában kisebb eltérések adódhatnak a fotóhoz képest)
A jáspisról:
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a szűz, bak, nyilas, skorpió csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
Erősíti az önbizalmat, akaraterőt és a kitartást, a vitalitás és a dinamika köve. A jáspis javítja a félelmeket, apátiát, a hiányos emlékezőképességet, idegességet, ijedős természetet, stresszt, meggondolatlanságot. Belső elégedettséget ad és hatásos a belső nyugtalanság ellen, de akaratgyengeség, céltalanság ellen is. Támogatja a kitartást, ösztönzi az akaraterőt és az érvényesülési képességet.
Harmonizálja a testet és a lelket, érzékenységet és megértést közvetít, elveszi a negatív rezgéseket. A vörös jáspisnak erős harmonizáló hatása van a test negatív rezgéseire. Úgy hat mint egy villámhárító és felszabadít a blokádok és más emberek befolyása alól.
A belső harmónia egy magasabb fokát érhetjük el, amely közvetlenül több elégedettséget és megértést hoz a házasságban, barátságban és a hivatásban.
Fizikai hatásai
Megállítja a vérzést, hatásos teltség, puffadás, hányinger ellen, emésztési problémáknál, az epehólyag, a vesék és a máj megbetegedéseinél, stabilizálja a test védekező rendszerét. Jó a gyomorra, a belekre, a májra, a keringésre, terhességhez, szüléshez, a nemi szervekre, földelésre. Negatív befolyás (rezgések, energiák), puffadás, székrekedés, menstruációs panaszok ellen.
Segít a terhességben, emésztési zavaroknál, aktivizálja a szaporító szerveket, támogatja a májat, a lépet és a hasnyálmirigyet, erősíti a gyomrot és megakadályozza a hányingert. Támogatja a vérképzést, segít epilepsziánál és hólyagpanaszoknál.
A vörös jáspis egy nagyon erős kő, amely egyik „ házi gyógyszertárból” sem hiányozhat. Csillapítja a rosszullétet.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 13:02
. Picasso jáspis gyöngysor 6x6mm gömb gyöngy 62db - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Fontos