2011. december 24., szombat

FA JÁTÉKOK nagy formaillesztő.számolós,GURULÓK - Jelenlegi ára: 401 Ft


Csike komoly tömör fa 3 db-os nagy foggantyús formaillesztős fejlesztő játéka. önsúlya csomi nélkül 69, 2 deka! 4szép vidám szines, figyelemfelkeltő. pillangó hangya és csiga. egyedül a csiga alatt van kis pici nyom a használatból amúgy  jó, szép játékunk .  most sok szép dolgot találsz nálam: -))
számolós tanitó fából, hossza  14. 5 mag 11cm.
4 db-os szettünk, német nem mérgező baba festékkel festett nagyon szép vidám tologatós fa játékunk ami síneken mozog igy a kicsi kezeknek is könnyű tolni nem törik szét vagy nem törnek kia kerekei kimondottan fejlesztő játék, hibátlan szépek csak az egérke kék  tetején látszik a használat. 3 virág tologatós és 1 egérke tologatós kerekes fa játék.
össz 6 db súlyuk somi nélkül 69. 2+17. 2gramm. sok közelit fotóztam.
természetesen szivesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a cimzett nevére és cimére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt.
rengeteg vadi új és újszerű ruhákat  játékokat cipőket, kismamaruhát, sapkákat, kalapokat, sapokat, rengeteg szép pulóvert pólót, nacikat, könyveket is is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból! MOST RENGETEG  1 FORINTOS  JÓ DOLGOT TETTEM FEL, JÁTÉKOKAT ÉS RUHACSOMAGOKAT EGYARÁNT HELYHIÁNY MIATT.


Jelenlegi ára: 401 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 15:02
. FA JÁTÉKOK nagy formaillesztő.számolós,GURULÓK - Jelenlegi ára: 401 Ft

Fontos