2011. december 25., vasárnap

ORION HS-501 BOLERO TELJES HANGSZÓRÓ KÉSZLETE! - Jelenlegi ára: 15 004 Ft

Professzionális hangfal, hangszóró, és Hifi fel újító műhelyből, eredeti 2 teljes pár Orion HS-501 BOLERÓ, és HS-500 komplett, és teljes hangszóró készlete, profi fel újítás után, a 2 Db. 30-as mély igényesebbre javítva, mint a gyári! Nagyon komoly hangszóró készlet, a két magas is megvan, az eredeti, csak nincs a képen, azt is adom hozzá, sőt, adok hozzá, még szebb hangú, és 22 Khz-es új Videoton-Fisher Magasat, ami pont a mérete! csak érzékenyebb, és magasabbra megy! /22 Khz/, de adok hozzá két darab eredeti magasat is, csak az nincs fent a képeken! 4-8 Ohmos rendszer, de a két-két közepet érdemes "párhuzamosítani! Hozzá ajándék két darab 30-as dísz karika. A képeken nem raktam fel, de majd felrakom, természetesen megvan hozzá, a két darab, tehát a pár eredeti, táblával, és védelemmel ellátott gyári komplett hangváltó is!!!! Nagyon komoly hangú hangfalat lehet belőle építeni, vagy a régieket erre cserélni! Tehát összesen: 2 Mély totál preciziósan, és full profin felújítva, 2 eredeti hangváltó, 2 gyári magas, 2 Vidi Magas, 4 Db gyári közép, azaz összesen: 14 darabos "kollekció"!!!! Az ár 1 pár garnitúrára értendő! Csak a felújítás többe kerül...
Kérem, tekintse meg a többi aukciómat is, érdemes! Licit, vagy vásárlás előtt rá kell kérdezni, mert több helyen is hirdetem, és folyamatosan jönnek az érdeklődők. Köszönöm!
Kérem, tekintse meg a többi aukciómat is, érdemes! Licit, ill. vásárlás előtt rá kell kérdezni, mivel több helyen is hirdetem! Köszönöm!



Jelenlegi ára: 15 004 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 09:11
. ORION HS-501 BOLERO TELJES HANGSZÓRÓ KÉSZLETE! - Jelenlegi ára: 15 004 Ft

Fontos